Ma 2023. június 09. péntek, Félix napja van.

Kezdőlap

Kezdőlap
III. Gyógyító Nap Csányon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: itnav.admin   
2012. november 22. csütörtök 10:42
December 1-én (szombaton) – most már hagyományosnak mondható - népi gyógyász, csontkovács napot tartunk a Művelődési Házban (Csány, Kossuth u. 1).
 
A 9 órakor kezdődő program során a csontkovácsok, népi gyógyászok  felfrissítik a jelentkezőket, tartáshibából, gerincproblémákból adódó fájdalmat is csillapítanak, illetve tartáshibát korrigálnak. A program térítésmentes, de a gyógyászok "útiköltség hozzájárulást" elfogadnak.
A program, jelentkezéshez, regisztrációhoz kötött.

Jelentkezni a Csányi Polgármesteri Hivatal telefonszámán (37/357-001), vagy e-levélben ( Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. ) lehet.

Mindenkit szeretettel várunk!

Szervezők

 
Történelmi Esték Filmklub - II. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: itnav.admin   
2012. november 22. csütörtök 10:42
2012. november 30-án este 18 órakor, a csányi Művelődési házban a „Történelmi Esték Filmklub” programsorozat második vetítésére kerül sor.
 
A sorozat filmjei nemzetünk történelmének magyar szempontú feldolgozásai. Időseknek és felnőtteknek a „szocialista”, majd a „liberális” történelemoktatás ferdítéseinek kiigazítására alkalmasak. A ma gyermekeinek érdekes, látványos a hivatalos történelemtanítást kiegészítő ismereteket nyújtanak.
 
Ez alkalommal a Csillagösvényes sorozat második részét mutatjuk be:
 
Titokzatos mondáink - epizódban népünk legendáinak alapjaival, igazságtartalmával foglalkoznak a téma nemzetközileg is elismert szakértői. (Időtartam: 40 perc)
 
A magyar nép rejtélyes eredete- című részben a magyar népet, nemzetet alkotó népcsoportok eredetét, származását genetikai-, kulturális kapcsolatait ismertetik a film készítői. (Időtartam: 40 perc)
 
Az ősnyelv – Kiss Dénes nyelvésszel készült kisfilm, a kutató magyar nyelvvel kapcsolatos munkásságát nyelvünk eredeti szerkezetét, a benne található logika működését ismerteti az filmklubot meglátogató érdeklődőkkel. (Időtartam: 25 perc)

 
Népdalkör Csányon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: itnav.admin   
2012. november 10. szombat 09:54
Népdalkör Csányon
 
Történelmi Esték Filmklub PDF Nyomtatás E-mail
Írta: itnav.admin   
2012. november 08. csütörtök 18:03

2012. november 16-án este 18 órakor, a csányi Művelődési házban útjára indul a „Történelmi Esték Filmklub” programsorozat.

A sorozat filmjei nemzetünk történelmének magyar szempontú feldolgozásai. Időseknek és felnőtteknek a „szocialista”, majd a „liberális” történelemoktatás ferdítéseinek kiigazítására lesznek alkalmasak. A ma gyermekeinek érdekes, látványos a hivatalos történelemtanítást kiegészítő ismereteket nyújtanak.

Az első vetítésre 2012. november 16-án 18 órai kezdettel kerül sor.

A nagysikerű Csillagösvényen sorozat első részét mutatjuk be. A 118 perces filmben a „Hazatérés”, Bulcsu és A titokzatos Szent Korona- fejezeteken keresztül megismerhetjük a - tudatosan torzított és honfoglalásnak hívott- hazatérés folyamatát, a magyarság akkori állapotát, fejlettségét, vezéreink egyik kiemelkedő alakját és életét, illetve Koronánk „működésének” titkait.
Ha az érdeklődők kíváncsisága megmarad és lesz még idejük, akkor Fábián Gyula: Íj készítése című 33 perces filmjéből megtudhatják, hogyan készült az az eszköz, amellyel a középkorban a rátarti és agresszív nyugatot, alázatra és békességre neveltük.

 
Gyógyító program hétvégén PDF Nyomtatás E-mail
Írta: itnav.admin   
2012. november 06. kedd 08:58
E hétvégén (2012 november 10-én) szombaton  - immáron második alkalommal - népi gyógyászok "gyógyítanak" a csányi Művelődési Házban. A 9 órakor kezdődő program során a  csontkovácsok, népi gyógyászok felfrissítik a jelentkezőket, illetve tartáshibából, gerincproblémákból adódó fájdalmat is csillapítanak, tartáshibát korrigálnak.
A program ugyan ingyenes, de jelentkezéshez, regisztrációhoz kötött.
Tájékozódni és jelentkezni a Csányi Polgármesteri Hivatalnál a 37/357-001-es telefonszámon lehet.
Ha már tapasztalta a MAG-osok tevékenységét és meg volt velük elégedve, kérjük, népszerűsítse programunkat ismerősei között! Ha még nem tapasztalta a "gyógyító kezeket", mindenképpen itt a helye!
Mindenkit szeretettel várunk!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 28 - 36 / 90

Közadatkereső
 
logo_fvm.jpg
logo_umvp.png
emva_logo.jpg
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

© 2023 regi.csany.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint