Ma 2020. április 01. szerda, Hugó napja van.

Kezdőlap

Köszönetnyilvánítás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: itnav.admin   
2011. június 06. hétfő 15:36
2011. június 2-án este érkezett a hír, hogy egy hatéves kisfiú eltűnt községünkből. Mind a kisfiú családjának kérésére, mind a polgármesteri hivatal felhívására – a késői időpont ellenére – rengetegen indultak el a keresésben segédkezni. A hosszú, reménytelen éjszakát követő napon is sokan szentelték idejüket a keresésre: voltak, akik plakátot készítettek és a környező településeken is kiragasztották azokat, mások a nappali világosságban újból átkutatták az éjjel már végigjárt helyeket.

A keresésében részt vettek a helyi és környező települések polgárőrei, a Hatvani Rendőrkapitányság munkatársai, a Miskolci Speciális Felderítő- és Mentőcsoport tagjai, Óvári László helikopterrel, és összességében több mint száz önkéntes.

Ezen nap estéjén a jászágói határban előkerült Emil lábbelije, s ez kellő reményt adott ahhoz, hogy szombat délelőtt ott folytassuk a keresést.

A Gondviselésnek hála, Emil egy tanyára lyukadt ki, ahol segítséget kapott, s ahonnan mi mindannyian örömmel értesültünk, hogy életben van!

Megkönnyebbülten és hálával telve köszönjük most mindazoknak, akik szívükön viselték az  eltűnt kisfiú sorsát:

köszönjük a több mint száz önkéntesnek, az ecsédi, jászágói, hatvani, csányi polgárőrség tagjainak, a Hatvani Rendőrkapitányság munkatársainak, valamint a Miskolci Speciális Felderítő- és Mentőcsoport tagjainak, hogy segítséget nyújtottak!

Csány, 2011. június 6.

Medve István
polgármester
Utolsó frissités ( 2012. november 05. hétfő 13:57 )
 
< Előző   Következő >

Közadatkereső
 
logo_fvm.jpg
logo_umvp.png
emva_logo.jpg
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

© 2020 regi.csany.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint