Ma 2020. április 01. szerda, Hugó napja van.

Kezdőlap

Minden születendő gyermeknek ültessünk fát! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: itnav.admin   
2011. április 19. kedd 16:40
Csány község Önkormányzata hagyományteremtő szándékkal 2011. áprilisában 23 facsemetét ültet a település közigazgatási területén. A 23 facsemete jelképes ajándék a 2010. év folyamán született csányi gyermekeknek.
Az önkormányzat ezzel szeretné elérni a felnövekvő nemzedék nemzettudatának, lokálpatriotizmusának kialakítását, a szülőhelyhez való kötődésnek, szeretetének megerősítését, az erdő, a fa és a természeti környezet védelmének tudatosítását.
A facsemetéket együttműködési megállapodás keretében az EGERERDŐ Erdészeti Zrt. biztosítja a következő esztendőkben is, azaz évente a született gyermekek számának megfelelően.
Az együttműködési megállapodás értelmében az önkormányzat is vállal kötelezettségeket: megszervezi az éves faültetési napokat, az ültetéshez a szerszámokat és az ültető munkaerőt biztosítja, az elültetett fákat ellátja névazonosítóval, illetve a mozgalom indulásától folyamatosan gondoskodik az „ÉN FÁM" kataszter megnyitásáról és vezetéséről, az elültetett fák ápolásának, gondozásának (öntözés, nyesés, pótlás, stb.) megszervezését magára vállalja.
A faültetés idei időpontja április 18. hétfő. A kis csemetéket az Atkár felé vezető út mellett lehet megtekinteni.
A 2011-ben eddig született és ezután születendő gyermekek fáit előreláthatóan 2012 tavaszán fogjuk elültetni.
 
 Minden születendő gyermeknek ültessünk fát!
 Minden születendő gyermeknek ültessünk fát!
 
Utolsó frissités ( 2012. november 05. hétfő 13:56 )
 
< Előző   Következő >

Közadatkereső
 
logo_fvm.jpg
logo_umvp.png
emva_logo.jpg
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

© 2020 regi.csany.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint